Veelgestelde vragen

Waar vind ik de modelaanduiding van mijn toestel?

Na verwijdering van de batterij, ziet u een etiket met daarop naast het imeinummer van het toestel ook de modelaanduiding. Om de batterij te verwijderen haalt u eerst het achterklepje van het toestel. Bij sommige toestellen is de batterij en het achterklepje gecombineerd.

Wat gebeurt er met de toestellen bij inruil in de winkel?

We streven ernaar dat toestellen na controle en eventuele reparatie een tweede leven krijgen. In de situatie dat dit niet mogelijk is worden toestellen op professionele wijze gerecycled. Daarvoor werken wij samen met gerenommeerde en gespecialiseerde bedrijven die erkend zijn door de overheid.

Geldigheidsduur vergoedingen?

Vergoedingen kunnen op ieder moment aangepast worden. Aanpassingen worden doorgaans 1 x per maand doorgevoerd.De meest actuele vergoeding hoor je dan ook in de winkel zodra je je gsm inruilt. Prijswijzigingen en type- en/of drukfouten voorbehouden.

Mijn toestel staat niet in de lijst?

Als je toestel niet voorkomt in de lijst, mag je het toch in de winkel afgeven. Wij zorgen dan voor een verantwoorde recycling. Het kan ook voorkomen dat wij het toestel per ongeluk nog niet in de lijst hebben opgenomen. Neem dan even contact op met de dichtstbijzijnde winkel. Dan zorgen wij ervoor dat de het toestel zo snel mogelijk wordt opgenomen.